Sümeg hírek

A magyarok a hibások az ország széthullásáért

A magyarok a hibások az ország széthullásáért

Sümegen egy tisztességes, szorgalmas kisvállalkozó elmondása szerint az országot az itt lakó emberek hagyják széthullni.

Nem a politikusok tehetnek az ország csőd szélén állása miatt hanem az emberek. Mert hagyják, hogy a politikusok azt csinálják, amit és ahogy csinálnak. Mert hiszen az emberek többen vannak, mint a politikusok, és ha akarnának változást, akkor megtehetnék bármikor csak össze kéne fogni!

 

Magyar gazdaság

Természeti adottságokban gazdag az országunk

 

És milyen igaz! Természeti adottságokban gazdag az országunk, szorgalmas, leleményes a népünk, mégis a csőd közelében lévő országok között emlegetnek minket. Micsoda szégyen! Szégyellni kellene magunkat, hogy ilyen széthúzó, megosztható nép lettünk! Szégyellni kéne magunkat, hogy hagytuk szétlopni az országot és még mindig hiszünk a politikai és a politikusok ígéreteinek!

 

Magyarország

Az emberek tehetnek az ország csőd szélén állásáról

 

Persze lehet a jobb oldalnak balra mutogatni és visszafelé úgyanúgy, de az is nagy igazság, hogy nem csinálhatta volna meg a baloldal az elmúlt nyolc évben, amit megcsinált, ha nem asszisztált volna hozzá a jobboldal és a többi megélhetési politikus és párt.

 

-DS- MCOnet

 

Sümeg Online - sumeg.mconet.biz

 

Szóljon hozzá a fórumon!