Sümeg hírek

Sümegen meccslabdától vesztett a Nyíregyháza

Sümegen meccslabdától vesztett a Nyíregyháza

A Sümeg RE hazai pályán óriási csatában nyert 3:2-re a Nyíregyházi FRK ellen a férfi NB I 10-14. helyéért zajló középszakaszának ötödik fordulójában. A szabolcsiaknak az ötödik szett végén három mérkőzéslabdájuk volt!

Nehézkesen kezdett a Sümeg, a nyírségiek vezettek két ponttal (14:16). A végjátékhoz is így értek el a csapatok, ahol a hazaiak új erőre kapva egyenlítettek, majd a szettet is megnyerték (1:0). A folytatásban biztosabbá vált a Nyíregyháza, a Sümeg sok tiszta helyzetet elrontott. Mégis szoros volt az eredmény, ám ezúttal a vendégek örülhettek (1:1). A harmadik játékban 5:2-re, 8:4-re vezetett a házigazda, de váratlanul megtorpant. A Nyíregyháza ezt kihasználta és megszerezte a vezetést (1:2).

 

Sümeg RE

Szoross meccsel, de nyert a Sümeg

 

Foki Róbert edző változtatott a kezdő felálláson, ez megzavarta a vendégeket (8:4, 22:17), egyenlő lett az állás (2:2). Az ötödik részben 8:4-re elhúztak a nyírségiek. A térfélcsere után a Sümeg volt a kezdeményezőbb (10:10). Az izgalmas hajrában három mérkőzéslabdája volt a látogatónak, de a precízebb, nagy akarással játszó Sümeg végül fordított, és megnyerte az óriási csatát.

 

Forrás: Veszprém megyei Napló, Szabolcs Online


-DS- MCOnet

 

Sümeg Online - sumeg.mconet.biz

 

Szóljon hozzá a fórumon!