Sümeg hírek

Új helyre költözött a védőnői szolgálat Sümegen

Új helyre költözött a védőnői szolgálat Sümegen
A kórházból az egykori alsó óvoda épületébe költözött november végén a Napfény Szociális Segítő Központ keretében működő védőnői szolgálat Sümegen. Az átadáson részt vett Rátosi Ferenc, Sümeg polgármestere is.
Az Árpád út 20. szám alatt lévő, az egykori alsó óvoda épületében nyitotta meg kapuit a Napfény Szociális Segítő Központ sümegi védőnői szolgálata, mely korábban a kórház területén működött. Az óvoda még szeptemberben költözött ki az épületből, melyet a város egyik vállalkozása alakította át új rendeltetésének megfelelően, a munkákhoz pedig alig 4 hétre volt szükség. A novemberi 23-i átadáson megjelent Rátosi Ferenc polgármester is, aki a szalag átvágása után köszönetet mondott mindazoknak, akik a munkákban részt vettek.

Rátosi Ferenc - polgármester, Sümeg

Új helyen várja látogatóit a védőnői szolgálat Sümegen - az átadáson Rátosi Ferenc polgármester is részt vett

Az épület leginkább a várandós anyukák és a kisgyermekek részére szolgál értékkel. Tágas játszószobát alakítottak ki, amely baba-mama klub eseményeknek és más csoportos programoknak adhat otthont. A védőnői szolgálat egy pályázat keretében félmillió forintot nyert, melyből hat hónapon keresztül három klubot fognak működtetni gyermekeknek és szülőknek egyaránt.

Cikk és fotók forrása: www.sumeg.hu

-W-