Amikor a kevesebb több - nyári éjszakai viseletek

yáron teljesen más problémáink lehetnek éjjel az ágyban, mint télen. Ahelyett, hogy a kellően meleg paplant és pizsamát kellene bevetni, a túl forró éjszakákra kell ilyenkor megoldást találnunk.

Méghozzá úgy, hogy csinos és hozzánk illő hálóruhát válasszunk.

 

Ki tud hőségben aludni?

 

Ha fagyos az időjárás és hűvös van a lakásban, az nem jelent áthidalhatatlan problémát, amennyiben rendelkezünk a megfelelő paplannal. Ma már rengeteg féle ágyneműt vásárolhatunk, akár fűtőszálasat is.

 

Érdemesebb takaróval melegítenünk magunkat ilyenkor, mint a szoba felfűtésével, mivel a hűvösben alvás valójában egészséges. A fűtésszámla pedig szintén nem mellékes.

 

Fogósabb kérdést jelentenek az éjszakák májustól szeptemberig, ugyanis melegben kevesen tudnak könnyedén elaludni. Az ablakok nyitva tartása megoldást jelenthet, kivéve ahol zajos az utca. Nem beszélve arról, ha bármilyen víz van az otthonunk közelében, a szúnyogok távoltartásáról is gondoskodni kell.

 

A légkondicionáló használata pedig nem az egészség záloga, bár néha szükséges ahhoz, hogy az alváshoz megfelelő körülményeket teremtsünk.

 

Örök kedvenc - a kombiné vonalú hálóruha

 

A legjobb, ha veszünk egy nagyon könnyű, kimondottan nyári hálóruhát - a pizsamát lassan úgyis nappali viseletté nyilvánították a divatdiktátorok.

 

Ez a nőies ruhadarab sokféle stílusban viselhető. Vannak páran, akik nem kedvelik a hálóinget, mivel ide-oda tekeredhet alvás közben - akár hosszú, akár rövid.

 

Nem lehet viszont elvitatni, hogy a hálóing nagyon vonzóvá teszi viselőjét az ágyban. A hosszított kombinénak tűnő darabok voltaképpen mindenkinek előnyösek.

 

Ellenállhatatlanul nőies darabot keresünk?

 

Választható dekoltált változatban, vagy lehet oldalt felvágott az alja a hálóingünknek, netán egészében vagy részben készülhet áttetsző anyagból - csupa sikervárományos fazon.

 

almazlöd hálóing

 

A spagettipántos neglizsék nagyon vonzóak, de inkább az alvás előtti - mondjuk úgy - programokhoz felelnek meg, pihenni kevésbé tudunk bennük, mivel a vékony pánt letekeredhet, dörzsölhet. Az elalváshoz nyugodtan vegyünk fel egy lazább darabot.

 

Hasonló a helyzet a szaténnal, a selyemmel: ezek a luxus hatású anyagok túl síkosak.

 

Ne feledkezzünk meg a színekről sem, mikor hálóruhát választunk. Aki nyáron lebarnul, azon ellenállhatatlanul mutat egy fehér vagy rózsaszín  darab, vagy más olyan szín, ami szinte világít a barna bőrön.

 

Lazaságukban vonzó darabok

 

Előfordulhat, hogy éjszakára nincs kedvünk szexi szerelésben feszíteni, esetleg a párunknak is uniszex éjszakai viseletben tetszünk. A férfiak többségére például ellenállhatatlan hatással van az overall, pedig elsőre szerelőruhára asszociálunk róla.

 

De egy top vagy bő póló franciabugyi szabású alsóval szintén tökéletes lehet. A franciabugyi - ami akár egy kölcsönvett boxeralsóval is kiváltható - a legtöbb nőnek csodásan áll. A titka az, hogy előnyös az a vonal, ahol elvágja a női hátsót, és a ‘kevesebb több’ jegyében remekül takar.