Online fesztivált szerveznek Nagykanizsán

A híres XIII. Farsangi Fánkfesztivált február 12-én és 13-án rendezik Nagykanizsán, idén rendhagyó módon az online térben. A különleges hangulatú vásár modern köntösben várja majd az érdeklődőket, még a fánksütő versenyt is megtartják.  

A járványhoz igazodva online rendezik meg a XIII. Farsangi Fánkfesztivált Nagykanizsán. A kirakodóvásártól kezdve a fánksütésig mindent megtartanak. Az online fesztivál jótékony célokat szolgál - a befolyó összeget két kisgyermek gyógyítására fordítják a szervezők.

 

Sokféle fánk

Sokféle fánk

 

A rendezvény fánksütő versenyére eddig tizenöt csapat jelentkezett, de péntekig még várják a kihívást kereső érdeklődőket. A sütés nem egy helyszínen zajlik majd, a csapatok otthonuk kényelmében süthetik meg a finomságokat, amelyeket eljuttatnak a zsűrihez a Kanizsa Plázába. Hogy senki háza elejét ne érje szó, az elkészítésről videófelvételt kell készíteni.

A farsangi felvonulás, koncertek és kísérő programok, kisfilmek szintén online lesznek nézhetőek az esemény hivatalos honlapján, mely ide kattintva érhető el. A fánkvásárlásról sem marad le senki – a helyi cukrászdákban előrendelhetőek lesznek, és elvitelre megvásárolható valamennyi ínycsiklandó édesség.  

 

M. A.