A biznisz az biznisz – a reptéren is

A sikeres üzleti út gyakran az optimális időkihasználáson, a stresszmentes utazáson múlik. Ferihegyen a kiemelt parkolótól a business lounge-on át az elsőbbségi beszállásig minden Önt szolgálja.

A 21. század megoldásai nem csak a mindennapokban, hanem munkánk során is egyszerűsítik, megkönnyítik és meggyorsítják életünket. Nincs ez máshogy a repülőtereken sem: a tulajdonosok hamar felismerték, hogy ma üzletembere gyakran és könnyedén kíván utazni, hiszen felgyorsult életében nem ritka, hogy a reggel még itthon találja, ebédre Bécsbe hivatalos, ám este már egy párizsi fogadáson építi cége kapcsolatait. A „biznisz tempó” kiszolgálására ezért szolgáltatások egész sorát alkották meg, melyek a Budapest Airporton is mind rendelkezésre állnak.

 

1. Parkolás

 

A nyaralások és a romantikus hétvégék lassú, nyugodtabb tempójába gyakran belefér a termináltól távolabb eső parkolókból való besétálás, de ha minden perc számít, vagy ha fontos üzleti partner elé érkezünk a reptérre, célszerű a közvetlenül a terminálépület bejáratához legközelebbi parkolóhelyen megállnunk. Az induló- és az érkezési szinten elérhető parkolók rövidebb tartózkodásainkra, de a maximális kényelem biztosítására lettek kitalálva.  A prémium reptéri parkolás Budapesten is elérhető, melyet akár még otthonról vagy az irodából, online előre lefoglalhatunk – ezzel is csökkentve a nagy találkozással, a fontos utazással járó stressz szintjét.

 

Várakozás business osztályon

 

2. Business lounge

 

Átszállások között, vagy egyszerűen csak felszállásra várva, ha nyugodt, munkára is alkalmas környezetre várunk, vegyük igénybe a különböző business várók egyikét. Ezek a helyiségek igazi oázisok a forgalmas, zajos, nyüzsgő reptereken: a legjobb ételekkel és italokkal, hazai és külföldi újságok sorával, nyomtató- és faxszolgáltatással, illetve kényelmes, magas minőségű bútorokkal kényeztetik az itt várakozó utasokat. A Budapest Airporton keressük a SkyCourt Lounge-ot, és hozzuk ki a maximumot a várakozás óráiból!

 

3. Elsőbbségi beszállás

 

Miért ne nyerjünk egy kis hasznos időt a kapu megnyitásától a gép felszállásáig rendelkezésünkre álló bő fél órán? Hiszen pár perc alatt – a megfelelő körülmények között – több hívást elintézhetünk, elküldhetjük az utolsó e-maileket, reptéri transzfert rendelhetünk, vagy átfuthatjuk még egyszer az előttünk álló nap agendáját. Ha elsőbbségi beszállást igénylünk, a többi utas előtt foglalhatjuk el helyünket, így elkerülhetjük a hosszadalmas, és gyakran bosszantó sorban állást. Mire pedig  mindenki komótosan elhelyezkedik, már meg is oldottunk egy-két gyors kérdést, és kiürítettük levelesládánkat.